Priser og booking

Jeg har en meget simpel prispolitik. Startgebyr og timepris. Du kan selv lege med skydere og knapper og tilpasse løsningen til dagen. Jeg kommer fra Fyn og kører helt uden mérpris til det nordlige Jylland eller gratis over broen til Sjælland. Kort sagt, har det altid været min målsætning, at det skal være ens for alle; så om du bor på Sjælland eller Sønderjylland eller Skagen, kommer det til at koste det samme, da kørsel og broafgift altid er inkluderet i prisen. Da jeg alligevel har mindste “pakke” på 8 timer, og alligevel lægger en hel dag af til opgaven, gør det ikke det store, om jeg skal køre 100km den ene vej eller 200 den anden 🙂 Ligeledes, hvis I har mange km. mellem feststedet og kirken, kører jeg også uden beregning, sammen med Jer.

Over 30 års erfaring med foto

Fotograf "af den gamle skole". Har været med siden dengang vi brugte negativer og papirfremkaldelse. Kender hele håndværket tilbunds.

2 fotografer for kun 50% ekstra

Bestil 2 fotografer i stedet for 1. Kun 50% mere i forhold til 1 fotograf. Dette bliver især benyttet ved større bryllupper, hvor man ønsker dækket flere vinkler samtidigt.

Vi skriver en kontrakt

Vi skriver en kontrakt så vi ved præcist hvad vi har aftalt og I kan være sikre på at I har en fotograf på Jeres dag.

Aflevering af billeder

Et par dage efter brylluppet får I de første billeder. Ca. 1 uge efter brylluppet får I alt billedmateriale inkl. udvælgelse og digital bearbejdelse.

Kalender er ved at loade...
- Ledig
24
- Booket
24
- Afventer
HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com