Maciej przybyszewski

Bryllupsfotograf

 Det er mig en ære at fotografere Jeres måske vigtigste dag i Jeres liv. I skal vide at jeg tager denne opgave yderst alvorligt og det er en æressag for mig at levere det bedst tænkelige resultat.

 

Læs mere om migSe kalender og booking info

Bryllupsbilleder fra 2015-2019

Bryllupsfotograf Maciej Przybyszewski præsenterer her mit arbejde med billeder fra bryllupper fra 2015 til 2019. Må jeg også præsentere Jer her på siden ?

Hvad jeg gør
Mine services

Udarbejde et flot galleri med Jeres billeder

Når jeg har fotograferet Jer, får I et login til Jer og Jeres gæster, hvor I kan gå ind og se og downloade alle billederne fra dagen

Backup af alt materiale

Jeg sørger for at alle billederne er backet ordentligt op, så intet forsvinder. Allerede mens jeg er på vej hjem fra endt bryllup, har jeg kopier på 2 SD kort, computer og flytbar harddisk. Intet kan gå tabt.

Jeg holder hvad jeg lover og mere til

Hvis jeg lover at aflevere alt billedmateriale inden der går 14 dage, får I det nok allerede i den første uge efter brylluppet. Hvis jeg lover 400 billeder, får I nok 500. Hvis jeg lover at holde mig indenfor 20 sider ved design af albummet, bliver det helt sikkert lidt større, dog max. 40 sider.

Udfærdigelse af takkekort

Jeg hjælper gerne med at udarbejde takkekort til Jeres gæster. Jeg laver en oversigtsside, hvor I kan se billederne af Jeres gæster og skal kun sætte navne på, samt skrive en tekst. Resten klarer jeg, så alle gæster får deres eget individuelle takkekort. Klar til at sætte på køleskabet eller stille på en kommode.

Hvad der holder mig i gang

Min mission

I 16 år har jeg drevet IT virksomhed, og inspireret af mit eget bryllup samt drevet af min passion for fotografering igennem hele mit liv, har jeg valgt at starte fotostudiet 2fotografer.dk med henblik på at levere den ypperste kvalitet bryllupsbilleder og mere til, til en fornuftig pris. Alle skal have ret til at få foreviget deres bryllup med stilsikre billeder.

Se priser og book

Mine priser starter fra kr. 12.000kr for et heldagsbryllup på max. 8 timer.

Et lækkert album med ca. 150 billeder kan tilkøbes for kr. 2.500,-

Lær om mig

Fotograf Maciej Przybyszewski

Bryllupsfotograf fyn, Bryllupsbilleder

Hvor skal jeg starte

Jeg var skolens fotograf i gymnasiet og jeg lærte alt omkring fremkaldelse allerede i 7. klasse i folkeskolen. Jeg brænder for faget og jeg ved hvad der kræves for at levere varen.