Maciej przybyszewski

Bryllupsfotograf

Det er mig en ære at fotografere Jeres måske vigtigste dag i Jeres liv. I skal vide at jeg tager denne opgave yderst alvorligt og det er en æressag for mig at levere det bedst tænkelige resultat.

 

Læs mere om migSe kalender og booking info
 

Bryllupsbilleder fra 2015-2019

Hej, Mit navn er Maciej Przybyszewski.

Jeg er autodiakt fotograf siden 1995. Har fotograferet snart hundrede bryllupper. Dette har givet mig en kæmpe erfaring. Jeg ved hvad jeg kan vente af en så hektisk dag som et bryllup, hvor alt skal klappe, selvom det ikke nødvendigvis gør. Jeg ved hvor meget og hvor lidt jeg kan stole på udstyret, så jeg har altid ekstra med.

Jeg vil sætte stor pris på det, hvis jeg også må præsentere Jeres kommende bryllup her på siden.

Ønsker du / I at se mere af mit arbejde, sender jeg gerne et eksempelalbum med returlabel. Naturligvis uden binding.

Hvad jeg gør
Mine services

Udarbejde et flot galleri med Jeres billeder

Når jeg har fotograferet Jer, får I et login til Jer og Jeres gæster, hvor I kan gå ind og se og downloade alle billederne fra dagen

Backup af alt materiale

Jeg sørger for at alle billederne er backet ordentligt op, så intet forsvinder. Allerede mens jeg er på vej hjem fra endt bryllup, har jeg kopier på 2 SD kort, computer og flytbar harddisk. Intet kan gå tabt.

Jeg holder hvad jeg lover og mere til

Hvis jeg lover at aflevere alt billedmateriale inden der går 14 dage, får I det nok allerede i den første uge efter brylluppet. Hvis jeg lover 400 billeder, får I nok 500. Hvis jeg lover at holde mig indenfor 20 sider ved design af albummet, bliver det helt sikkert lidt større, dog max. 40 sider.

Udfærdigelse af takkekort

Jeg hjælper gerne med at udarbejde takkekort til Jeres gæster. Jeg laver en oversigtsside, hvor I kan se billederne af Jeres gæster og skal kun sætte navne på, samt skrive en tekst. Resten klarer jeg, så alle gæster får deres eget individuelle takkekort. Klar til at sætte på køleskabet eller stille på en kommode.

Hvad der holder mig i gang

Min mission

I 16 år har jeg drevet IT virksomhed, og inspireret af mit eget bryllup samt drevet af min passion for fotografering igennem hele mit liv, har jeg valgt at starte fotostudiet 2fotografer.dk med henblik på at levere den ypperste kvalitet bryllupsbilleder og mere til, til en fornuftig pris. Alle skal have ret til at få foreviget deres bryllup med stilsikre billeder.

Se priser og book

Mine priser starter fra kr. 12.000kr for et heldagsbryllup på max. 8 timer.

Et lækkert album med ca. 150 billeder kan tilkøbes for kr. 2.500,-

Lær om mig

Fotograf Maciej Przybyszewski

Hvor skal jeg starte

Jeg var skolens fotograf i gymnasiet og jeg lærte alt omkring fremkaldelse allerede i 7. klasse i folkeskolen. Jeg brænder for faget og jeg ved hvad der kræves for at levere varen.