Tilgængelighed og booking

Nem booking i 4 enkle trin

Klik på knappen herunder og booking processen går i gang. Til slut kvitteres med en QR kode som kan scannes og aftalen skrives automatisk ind i din kalender. Nemt og til at have med at gøre.

Gratis forbookning
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan foregår booking processen?

Ved booking af en dato vil du / I modtage en bekræftelse pr. email. Når bookingen er bekræftet, vil I få en kontrakt fremsendt, samt jeg vil bede om at indbetale bookinggebyret. Hvis I vælger at annullere bookingen senest 4 måneder inden bryllupsdagen, returneres det fulde beløb.

hvad koster det at booke?

Bookinggebyret er på 3.000kr. 

Kan man ændre i sin bestilling efter booking er foretaget?

Ja, I kan ændre alt undtagen datoen. Der kan tilkøbes ekstraydelser som photobooth, lækkert album samt der kan ændres op / ned i antal timer

Kan jeg annullere?

Du kan frit anullere helt op til brylluppet. Dog hvis du annullerer senere 4 måneder op til brylluppet, refunderes booking gebyret ikke.

Jeg har ikke visa /mastercard. Kan jeg ikke booke ?

Der skal ikke betales noget ved booking her på siden. Når du / I får kontrakten fremsendt, og alt er godkendt, kan du / I vælge at booke mig endeligt og først her falder bookinggebyret.

, Tilgængelighed og booking

Ved booking af mig som fotograf til dit / Jeres bryllup, tilbyder jeg at aflevere mit arbejde i form af ovenstående fine album, fyldt til kant med billeder. Dette sætter prikken over i’et på mit arbejde. Pris kun 2.500 kr