Priser
Gratis forbookning
Ofte stillede spørgsmål
Hvordan foregår booking processen?

Ved booking af en dato vil du / I modtage en bekræftelse pr. email. Når bookingen er bekræftet, vil I få en kontrakt fremsendt, samt jeg vil bede om at indbetale bookinggebyret. Hvis I vælger at annullere bookingen senest 4 måneder inden bryllupsdagen, returneres det fulde beløb.

hvad koster det at booke?

For-booking koster ikke noget. Ved denne type booking forstås at vi ikke har en endelig aftale og kontakten er helt uforpligtende for begge parter. Såfremt I herefter vælger at booke mig til at fotografere Jeres bryllup, sender jeg en kontrakt og faktura på 3.000kr. Indbetaling af beløbet samt indsendelse af udfyldt kontrakt er ensbetydende med indgåelse af aftale og bekræftet booking.

Kan man ændre i sin bestilling efter booking er foretaget?

Ja, I kan ændre alt omkring aftalen. Såfremt I ønsker at ændre datoen for Jeres fotografering, er vi nødt til at undersøge om den nye dato vil kollidere med en anden aftale om fotografering.
I kan tilkøbe ekstraydelser som photobooth, lækkert album samt skrue op eller ned for timeantal.

Kan jeg annullere?

Du kan frit anullere helt op til brylluppet. Dog hvis du annullerer senere end 4 måneder op til brylluppet, refunderes bookinggebyret ikke.

Jeg har ikke visa /mastercard. Kan jeg ikke booke ?

Der skal ikke betales noget ved booking her på siden. Når du / I får kontrakten fremsendt, og alt er godkendt, kan du / I vælge at booke mig endeligt og først her falder bookinggebyret.

Ved booking af mig som fotograf til dit / Jeres bryllup, tilbyder jeg at aflevere mit arbejde i form af ovenstående fine album, fyldt til kant med billeder. Dette sætter prikken over i’et på mit arbejde. Pris kun 2.500 kr